Getuigenissen

Bedankt voor al mijn lieve vrienden, je professionaliteit gaat recht naar mijn hart. Ik had nooit gedacht dat het zo gemakkelijk en zo snel een Nederlands rijbewijs zou kunnen krijgen. Ik kom bij je terug voor het dossier van mijn vrouw. Je efficiëntie raakt me diep in mezelf. Nogmaals bedankt.

Ik ben erg blij, dank je. Hoewel het Belgisch rijbewijs dat ik kocht een dag na de deadline arriveerde, geef ik toe dat ik een beetje bang was, maar toen ik het kreeg, was ten minste de helft van de problemen die ik daar had gehad. Bedankt voor alles. Ik heb nu wat me in staat zal stellen om voor verschillende banen in deze stad te solliciteren.

Ik wist al hoe ik moest rijden, maar het was moeilijk voor me om naar de autoschool te gaan omdat ik niet genoeg tijd had om het te doen. Bedankt voor het gemakkelijker maken van mijn werk. Ik zou nooit een rijbewijs op de normale manier hier in Amsterdam kunnen krijgen als ik had gehoopt met mijn armen over elkaar.

Bedankt dat je me twee dingen tegelijk kunt laten doen door een Nederlands rijbewijs te kopen met twee categorieën, A en B. Het is echt geweldig om zo’n waardevol document zo gemakkelijk te krijgen.

Blijf je werk op zo’n professionele manier doen en je zult de erkenning van een heel volk hebben. Ik heb zojuist mijn rijbewijs ontvangen dat ik ongeveer 5 dagen geleden heb besteld.

Ik zal niet zo snel veel vergeten, ik die twee keer het examen van het rijbewijs hier in Brussel niet heeft gehaald. Zoveel geld en tijd verspild terwijl er zo’n verdomde effectieve oplossing was …