Hoe een legaal rijbewijs te kopen en normaal te verlengen in Nederland of België

Posted by

rijbewijs zonder examen

Kan het aangeschafte rijbewijs worden verlengd via de normale route?

Het verkrijgen van een normaal rijbewijs in België of Nederland kent verschillende moeilijkheden. Ze betreffen zowel ingezetenen als expats. Het is ook waar dat de meeste van onze klanten bij het kopen van een rijbewijs zonder examen ons altijd dezelfde vraag stellen. Kan het online gekochte rijbewijs worden verlengd via de normale route?

Herinnering aan de procedure voor het kopen van een rijbewijs zonder onderzoek

Ter herinnering, het kopen van een rijbewijs zonder onderzoek op deze site is een echt alternatief voor de lange en complexe procedures om het document op de normale manier te verkrijgen. Het vereist daarom veel minder moeite om te voorzien. Dit is een eenvoudige procedure waarbij u een formulier invult. Hiermee kunt u contact opnemen met ons team. U gaat vervolgens een constructieve discussie aan waarin we de procedures voor het verkrijgen van het document en de symbolische te betalen prijs specificeren, wat natuurlijk veel minder is dan wat u op de normale manier krijgt.

Uw document wordt u 6 dagen na de bestelling in een envelop bezorgd. Dit bevat het gedrukte bewijs van de registratie van het rijbewijs. Het spoor van het document is dus te vinden in alle nationale databases en in de archieven van de Belgische of Nederlandse databases. Omdat we weten dat de registratie van de documenten die we ontwerpen een onvermijdelijke voorwaarde is voor de geldigheid van het document in kwestie.

Het is duidelijk, we kunnen het vernieuwen

Naast de geldigheid van het rijbewijs dat op deze site is gekocht zonder voorafgaande beoordeling, is er een tweede zeer interessant voordeel. Dit komt omdat u het document dat u op deze site koopt eenvoudig kunt vernieuwen. In het bijzonder in geval van verlies of verval van de laatste door de wet. Je krijgt dan je rijbewijs zoals iedereen die zijn document in conventionele rijscholen heeft verkregen. Veel van onze klanten zijn verrast door het feit dat wanneer ze op deze site een rijbewijs kopen zonder onderzoek, ze dit op de normale manier kunnen verlengen.

Ook zijn sommigen, wanneer hun gekochte rijbewijs zonder examen verloopt, bij ons teruggekomen om een ​​ander te kopen. We hebben ze echter verstandig geadviseerd om het document op de normale manier te vernieuwen. Ze zijn meestal verbaasd om te beseffen dat het mogelijk is. Het document dat ze bezaten, was inderdaad niet anders dan het normale. Ze begrijpen ook dat er geen twijfel over mogelijk was. Het is in deze geest van eerlijkheid en professionaliteit dat we inwoners van België of Nederland laten profiteren van onze diensten voor het kopen van rijbewijzen. Deze diensten zijn even effectief als die welke op de normale manier worden verkregen en vooral veel minder duur en minder beperkend.

2 comments

  1. Ik ben momenteel in Moskou en moet in minder dan een maand terug naar het land. Ik ben echter bang dat mijn Russische rijbewijs problemen zal hebben met het omzetten van een rijbewijs van de Europese Unie. Omdat ik wil solliciteren naar een functie die het land vraagt, wil ik graag weten of je me al een licentie van categorie A en B kunt sturen zoals vereist op de vacature. Ik heb dit nodig voor mijn sollicitatiegesprek.

    1. U kunt hier een rijbewijs kopen en het overal ter wereld laten bezorgen. En dit in minder dan een week. We sturen u de nodige informatie privé toe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *