Veelgestelde Vragen

Wie zijn we??

Wij zijn een team dat gespecialiseerd is in de aankoop van een geregistreerd rijbewijs online in Nederland en België zonder beoordeling en tegen lagere kosten.

Hoeveel moet u een geregistreerd rijbewijs kopen ??

Op deze site variëren de prijzen van het Nederlandse en Belgische rijbewijs tussen 650 en 1200 euro, afhankelijk van de vereiste categorie.

Wat zijn de voorwaarden om een ​​rijbewijs op deze site te kopen ??

Om een ​​geregistreerd Nederlands of Belgisch rijbewijs op deze site te kopen, volstaat het om een ​​Europese burger of een immigrant in Europa te zijn en minstens 14 jaar oud te zijn (Categorie AM). Voor de rest stellen we geen eisen aan het profiel van de koper, ook al moet deze het gekochte rijbewijs voor juridische doeleinden gebruiken.

Is het rijbewijs verkregen op deze website legaal?

Hier is het document dat u koopt legaal en authentiek, omdat de procedure om het door ons te verkrijgen een juridische procedure is, maar net is versneld. U zult dus nooit een probleem met de politie hebben als u een rijbewijs op deze website koopt.

Is het rijbewijs geregistreerd ??

Dat is het zeker, want wanneer we een rijbewijs produceren, zorgen we ervoor dat het wordt geregistreerd in alle overeenkomstige databases van het land in kwestie, wat het voordeel geeft dat deze even authentiek is als andere.

De levering van het rijbewijs dat u op deze site koopt, gebeurt op het adres dat u ons team hebt meegedeeld zodra u er contact mee hebt.

Welke categorieën Belgisch en Nederlands rijbewijs zijn beschikbaar op deze site ??

Hier kunt u een rijbewijs van alle mogelijke categorieën kopen, de enige voorwaarde is dat uw leeftijd in deze categorie past omdat er beperkende leeftijdscategorieën zijn.

Kan ik een rijbewijs met verschillende categorieën tegelijkertijd kopen?

Natuurlijk kunt u twee categorieën tegelijk bestellen of een categorie toevoegen aan een reeds bestaande categorie. Het is ook mogelijk om meer dan twee categorieën te verkrijgen, zelfs als de prijs enigszins verschilt, afhankelijk van de te cumuleren categorieën.

Neem contact met ons op en koop een wettelijk rijbewijs en geregistreerd op deze site

Je kunt hier ook een rijbewijs kopen